• CWB به چه معناست؟
    CWB در واقع مخفف CHILD WITH BED میباشد که شما در سفر اگر برای فرزند کوچک خود را در هتل به تخت احتیاج داشته باشید این گزینه را انتخاب مینمایید.

 

  • انواع خدمات هتل به چه صورت است؟
    خدمات هتل شامل : هتل همراه با صبحانه (BB) هتل همراه با صبحانه و ناهار (HB) هتل همراه با صبحانه ، ناهار و شام (ALL) میباشد.

 

  • برای دریافت ویزای تجاری چکاری باید انجام دهم؟

    .   فرم درخواست روادید شنگن

    ۲٫   دو قطعه عکس پرسنلی (۴X3) بدون روتوش

    ۳٫   گذرنامه با دست کم دو برگ سفید و با حداقل سه ماه اعتبار از تاریخی که متقاضی قصد ترک حوزه شنگن را دارد.

    ۴٫   هزینه صدور روادید، از قرار هر نفر ۶۰ یورو، تنها بصورت نقدی و در وجه یورو قابل پرداخت است. همسر، فرزندان، والدین، پدربزرگ، مادربزرگ و نوادگان شهروندان اتحادیه اروپا یا همسرانشان هزینه ای پرداخت نمی نمایند.

    ۵٫ دعوتنامه بر روی سربرگ شرکت ایتالیایی که می بایست عینا از روی مدل ضمیمه تهیه و با دقت تکمیل گردد

    و به همراه گواهی ثبت در اتاق بازرگانی یا تاییدیه اتاق بازرگانی مبنی بر اصالت ثبت شرکت (Visura Camerale) برای متقاضی ارسال شود.

    ۶٫   معرفی‌نامه بر روی سربرگ شرکت یا سازمان ایرانی که فرد متقاضی را در استخدام خود دارد. این معرفی‌نامه باید حاوی اطلاعات ذیل باشد:

    –       اطلاعات شناسنامه ای فرد متقاضی (نام، نام خانوادگی، محل و تاریخ تولد)

    –       اطلاعات گذرنامه فرد متقاضی (شماره گذرنامه، تاریخ و محل صدور، تاریخ انقضا)

    –       سمت کاری فرد متقاضی در سازمان مربوطه

    –       توضیح مختصر در خصوص نوع روابط تجاری فی مابین شرکت ایرانی و شرکت ایتالیایی دعوت کننده

    –       تاریخ و مدت زمان سفر فرد متقاضی

    –       تایید شرکت مبنی بر تقبل کلیه هزینه های سفر و اقامت متقاضی در ایتالیا.

    ۷٫   مدارکی دال بر وجود معاملات تجاری حقیقی با شرکت ایتالیایی (از جمله بازگشایی اعتبار نامه، پروفورما، پیشنهاد قیمت، قرارداد و غیره)

    ۸٫   اصل و کپی شناسنامه معتبر متقاضی به همراه ترجمه رسمی به زبان ایتالیایی یا انگلیسی(بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

    ۹٫   مدارکی دال بر واقعی و فعال بودن شرکت ایرانی به همراه ترجمه رسمی به زبان ایتالیایی یا انگلیسی(بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

     در این راستا، بسته به نوع شرکت، مدارک ذیل قابل قبول می باشند:

    –       آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ آن بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات تاسیس و ثبت شرکت مربوطه و نام متقاضی. چنانچه بیش از سه سال از تاریخ روزنامه رسمی گذشته باشد، متقاضی می بایست یک روزنامه رسمی جدید (با تاریخ زیر سه سال) نیز مبنی بر تغییرات احتمالی انجام پذیرفته در خصوص تاسیس شرکت یا یک گواهی از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علی‌رغم عدم ثبت تغییرات، ارائه نماید.

    یا

    –       پروانه کسب معتبر صادره از اداره مربوطه در شهر محل اقامت

     یا

    –       کارت بازگانی معتبر

    –       در صورتی که نام فرد متقاضی در روزنامه رسمی ارائه شده، درج نگردیده باشد یا وی صاحب پروانه کسب یا کارت بازرگانی نباشد اما در یک جایگاه کارمندی قرار داشته باشد، می بایست مدارک ذیل را نیز به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه) ارائه دهد:

    –       نامه ای از سوی شرکت مربوطه مبنی بر تایید رابطه کاری متقاضی با آن شرکت ضمن مشخص نمودن سمت شغلی وی.

    –       لیست پرداختی شش ماهه آخر بیمه شغلی.

    یا

    –       کارت پرسنلی صادره توسط سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه

    ۱۰٫ در صورتیکه متقاضی به عنوان دارنده یک شغل آزاد قصد سفر به ایتالیا را داشته باشد می بایست اصل و کپی مدارکی را دال بر تامین مالی خویش ارائه دهد.
    ۱۱٫ اصل و کپی مدارک مالی، موید امکانات لازم جهت تامین مالی فرد به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی(بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)
    – پرینت گردش سه ماهه آخر حساب جاری با مهر و امضای بانک
    یا:
    – کارت اعتباری بین المللی شخصی (از قبیل Visa, Mastercard، American Express) و پرینت حساب مربوطه.
    ۱۲٫ کپی بلیط هواپیما یا رزرو آن
    ۱۳٫ کپی بیمه مسافرتی بین المللی با پوشش حداقل ۳۰٫۰۰۰ یورو که کل دوره اقامت متقاضی را در حوزه شنگن پوشش دهد.
    ۱۴٫ کپی صفحه اول گذرنامه و تصویر روادیدهای گذشته (در صورت دارا بودن).

    توجه:

    مدارک مورد اشاره می بایست توسط شخص متقاضی در هنگام ارائه درخواست صدور روادید به متصدی باجه در کنسولگری تحویل داده شود و نباید به هیچ وجه از پیش برای سفارت ارسال گردد.

    کنسولگری این اختیار را دارد که در صورت نیاز به بررسی بیشتر و بهتر، مدارک دیگری را نیز از متقاضی طلب نماید.